6063231 PAW Patrol True Metal İtfaiye Ekibi Aracı
RESMİ BÜYÜT
6063231 PAW Patrol True Metal İtfaiye Ekibi Aracı
Fiyat: 625.30 TL
Kategori: Oyuncak
Kategori: Animasyon - Çizgi Film
Kategori: Paw Patrol
Marka: Spin Master
Ürün Kodu: OC-2134696
Miktar:- +  
Bu ürün hakkında soru sorulmadı.

Soru Sorun

Adınız:
E-posta Adresiniz:


Sorunuz: Not: HTML'e dönüştürülmez!

AW Patrol True Metal Ultimate Firetruck ile kurtarmaya koşun! Bu büyük ölçekli döküm ekip aracı, 5 inçten fazla uzunluğuyla şimdiye kadarki en büyük PAW Patrol True Metal aracıdır ve hatta doğrudan İtfaiye Aracına yüklenebilen bir Chase 1:55 ölçekli kurtarma aracıyla birlikte gelir! Arkadaki yükleme rampasını kullanın, ardından Chase'in kurtarma aracını rampadan doğrudan İtfaiye Aracına sürün. Rampayı kapatın, ardından heyecan verici bir kurtarma görevinden diğerine gidin! True Metal Ultimate Firetruck, 1:55 ölçekli PAW Patrol'dan herhangi birine sahiptir. Koleksiyonunuzdaki True Metal araçları (ayrı olarak satılan ek oyuncak arabalar). 3 yaş ve üstü çocuklar, bu heyecan verici True Metal Firetruck ile sonsuz aksiyon dolu kurtarma görevlerinin tadını çıkaracaklar.

PAW Patrol True Metal Ultimate Firetruck ile yaratıcı oyun zamanınızı hayata geçirin!

BÜYÜK ÖLÇEKLİ GERÇEK METAL EKİP ARACI: Ultimate Firetruck, gösterideki gibi görünüyor ve arkada 1:55 ölçekli bir araç için yer bulunan şimdiye kadarki en büyük True Metal aracı.

2 ARAÇ İÇİNDE 1: Ultimate Firetruck, aracın arkasına yüklenebilen 1:55 ölçekli bir Chase kurtarma aracıyla birlikte gelir! Sadece rampayı indirin, Chase'in aracını sürün ve yuvarlanın!

GERÇEK METAL ARAÇLARLA ÇALIŞIR: Ultimate Firetruck, 1:55 PAW Patrol True Metal araçlarından herhangi birini koleksiyonunuzda saklayabilir, böylece kendi yüksek hızlı macera zamanınızı yaratabilirsiniz!

3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLAR VE KIZLAR İÇİN EĞLENCELİ OYUNCAKLAR: Ultimate Firetruck 5 inçten uzun ve neredeyse 3 inç genişliğindedir. Tüm PAW Patrol True Metal araçları, 3 yaş ve üstü çocuklar için harika hediyelerdir.

İçindekiler: 1 True Metal Ultimate Firetruck, 1 True Metal 1:55 Ölçekli Chase Kurtarma Aracı

Yorum Yapın

Adınız:


Yorumunuz: Not: HTML'e dönüştürülmez!

Oylama: Kötü            İyi