60322 LEGO® City Yarış Arabası 46 parça +4 yaş Özel Fiyatlı Ürün
RESMİ BÜYÜT
60322 LEGO® City Yarış Arabası 46 parça +4 yaş Özel Fiyatlı Ürün
Fiyat: 256.10 TL
Kategori: Oyuncak
Kategori: Hobi
Kategori: LEGO®
Kategori: City
Marka: Lego
Ürün Kodu: OC-1225256
Miktar:- +  
Bu ürün hakkında soru sorulmadı.

Soru Sorun

Adınız:
E-posta Adresiniz:


Sorunuz: Not: HTML'e dönüştürülmez!

F1 stili bir araba, ayrıca aletler ve şampiyonluk kupası içeren bu LEGO® City Yarış Arabası (60322) oyun setiyle çocukları eğlence ve heyecan dolu bir dünyayla tanıştırın. Saatlerce heyecan verici yarış maceraları için tamirciyi ve yarış sürücüsü minifigürlerini ekleyin!

Bu 4+ oyuncak yapım seti, resimli bir yazılı yapım rehberi ve modeli yapmaya başlamak için önceden oluşturulmuş bir taban olan LEGO Başlangıç Yapım Parçası içerir.
Bu LEGO® City Yarış Arabası (60322) oyuncak setiyle hayal gücüne dayalı oyunları hızlı şeride götürün.
LEGO City Harika Araçlar evrenine eğlenceli bir giriş.

Kutuda ne var ? Çocukların oyuncak bir Yarış Arabası yapmak için ihtiyaçları olan her şey, ayrıca bir şampiyonluk kupası, aletler, sürücü ve tamirci minifigürleri.

F1 stili detaylar – Çocuklar oyuncak arabayı yaparken inceledikten sonra saatlerce yaratıcı yarış eğlencesi için sürücüyü direksiyona oturtabilir.

Yapıldığında yarış arabasının yüksekliği 3 cm, uzunluğu 11 cm, genişliği 5 cm’dir, böylece çocuklar gittikleri her yerde oynayabilir.

Eğlenceli minifigür aksesuarları içerir – Bu yarış arabası oyun setinde yarış aksiyonu ve minifigür pit stop tamirleri için oyuncak LEGO® çekici, somun anahtarı, kask ve şampiyonluk kupası bulunur.

Yorum Yapın

Adınız:


Yorumunuz: Not: HTML'e dönüştürülmez!

Oylama: Kötü            İyi